Koerier

koerier, koeriersdienst in roosendaalZoekt u een koeriersdienst die uw zending snel en met zorg bij uw klant aflevert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. WGM Koeriers vervoert alles, van een document tot een zending van 10 ton. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak. Wij denken met u mee om u zending zo snel mogelijk, en tegen een aantrekkelijk tarief, te vervoeren.

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark voor verschillende soorten transport, van compacte bestelwagens voor sneltransport tot bak- en motorwagens met een laadvermogen tot 10 ton. Wij beschikken over goed opgeleide chauffeurs die met de grootste zorg uw vracht behandelen en afleveren bij uw klant.

Vervoer op maat

Een van onze specialismen is maatwerk vervoer. Het kan zijn dat u niet 1 pakket van A naar B wilt verzenden maar meerdere klanten wilt bedienen en mogelijk ook nog afhaalgoederen heeft op andere locaties. Onze planning zorgt ervoor dat de routes zo efficiënt mogelijk worden ingepland. Lees hier meer over ons maatwerk transport.

Express Koerier

U wilt uw goederen dezelfde dag nog bij u klanten afgeleverd hebben. WGM zorgt er voor. Wij halen de goederen bij u af en zorgen voor aflevering op dezelfde dag. Zo kunt u een optimale service aan uw klanten bieden en er zeker van zijn dat uw goederen met de grootste zorgvuldigheid worden behandeld en vervoerd.

Vervoer naar het buitenland

Wij kennen de weg in Europa. Internationaal vervoer is niet alleen een kwestie van transport. Ook afhandeling van de benodigde documenten wordt door ons voor u afgehandeld. Onze vrachtwagens hebben een capaciteit tot 45 kuub waardoor wij, naast kleine zendingen, ook grote pallet zendingen voor u kunnen vervoeren. Het voertuig wordt door ons gekozen op basis van het type vracht, dit om zo effectief mogelijk en ’tarief vriendelijk’ te kunnen werken.

Extra vroeg

Er zijn veel bedrijven die al voor 07:00u bevoorraad moeten worden. U kunt hierbij denken aan bakkersketens, supermarkten, auto garages. Zonder onderdelen of onvoldoende voorraad in de schappen staan deze bedrijven stil. Zij kunnen niet zonder punctuele aanlevering. Wij kunnen uw voorraad in de regio beheren en zorgen dat uw materialen of grondstoffen nog voor het luiden van de dag worden afgeleverd.