X-Press

transporteur en snelkoerier met bezorging door heel nederlandHeeft uw klant vanmiddag zijn bestelling al nodig? Maak dan gebruik van WGM X-Press Koerier Service: razendsnelle bezorging tegen een scherp tarief. Meer dan 33 jaar ervaring als snelkoerier in de transport sector heeft ons geleerd dat spoedzendingen meer aandacht vragen dan reguliere zendingen. Als er sprake is van een spoedzending zal deze met uiterste precisie moeten worden gepland en behandeld.

Spoedzendingen met allerhoogste prioriteit

Bij Express transport zijn diverse factoren van belang: snelheid van handelen, nauwkeurigheid van de planning en zorg voor uw goederen. Deze moeten ongeschonden en zonder oponthoud hun bestemming bereiken.
Of het nu gaan om afleveren van belangrijke documenten, dat specifieke onderdeel voor een raffinaderij of medicijnen die zo snel mogelijk op de plaats van bestemming moeten zijn, WGM Express Koerier Service zorgt ervoor.

Dus als die belangrijke documenten of die beurswand op woensdagochtend voor 07:00u in de RAI te Amsterdam moet zijn, kunt u op ons rekenen.

Over de landsgrenzen

Vanzelfsprekend gaat onze Express Koerier Service verder dan alleen Nederland. Sneltransport door geheel Europa is voor ons dan ook geen enkel probleem! Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Eén telefoontje of mailtje is voldoende om ons aan gang te zetten, wij gaan direct voor u aan de slag. Wilt u meer informatie over onze Express Service? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op om de vele mogelijkheden van onze Express bezorging te bespreken. Wij denken graag met u mee.