X-Press – Sneltransport, vandaag nog geleverd

Razendsnelle bezorging

Heeft uw klant vanmiddag zijn bestelling al nodig? Maak dan gebruik van WGM X-Press Koerier Service: razendsnelle bezorging tegen een scherp tarief. Meer dan 33 jaar ervaring als snelkoerier in de transportsector heeft ons geleerd dat spoedzendingen meer aandacht vragen dan reguliere zendingen. Als er sprake is van een spoedzending zal deze met uiterste precisie moeten worden gepland en behandeld.

Over de landsgrenzen

Vanzelfsprekend gaat onze Express Koerier Service verder dan alleen Nederland. Sneltransport door heel Europa is voor ons dan ook geen enkel probleem! Wij staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Eén telefoontje of mailtje is voldoende voor ons om aan de slag te gaan, wij maken er meteen werk van.

Spoedzendingen met de allerhoogste prioriteit

Bij Express transport zijn diverse factoren van belang: snelheid van handelen, nauwkeurigheid van de planning en de zorg voor uw goederen. Deze moeten ongeschonden en op de afgesproken tijd hun bestemming bereiken.

Of het nu gaat om het afleveren van belangrijke documenten, een specifiek onderdeel voor een raffinaderij of medicijnen die zo snel mogelijk op de plaats van bestemming moeten zijn, WGM Express Koerier Service zorgt ervoor.

Express transportservice

Wilt u meer informatie over onze Express Service? Neem dan vandaag nog telefonisch contact met ons op om de vele mogelijkheden van onze Express bezorging te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Bel Direct

0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring