Geconditioneerd vervoer

Levensmiddelen of medicijnen gekoeld vervoeren? Kies voor geconditioneerd vervoer van WGM Koeriers. Wij zijn gespecialiseerd in gekoeld transport van bederfelijke goederen zoals vlees, groente, chocolade en medicijnen, waardoor u er altijd zeker bent van dat de kwaliteit van uw levensmiddelen en houdbaarheid van medicijnen gewaarborgd is.

Direct inzetbaar

Wij kunnen u in de meeste gevallen direct van dienst zijn. Onze dienstverlening en planning is zeer flexibel waardoor wij in staat zijn om op korte termijn een rit in te plannen en voor u uit te voeren. Zoekt u een koelwagen voor een festival of groot buitenevenement? Ook daar kunnen wij u bij van dienst zijn.

Geconditioneerd vervoer, altijd de juiste temperatuur

Voor levensmiddelen gelden strenge eisen, met name als het gaat om vervoer bij bevoorrading van winkels en supermarkten. Uw klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat er absoluut niets mis gaat met de versheid van uw product.

Wij laden de levensmiddelen op de afgesproken temperatuur en meten per kwartier de ontwikkeling van de temperatuur in de wagen. Hierdoor kunnen wij levensmiddelen op trajecten met een constante koeling, zelfs binnen 0,5 graden nauwkeurig, vervoeren.

Onze voordelen.

  • Direct inzetbaar, geen wachttijden
  • Tot 5000Kg laadvermogen
  • Temperatuur (per 15 min.) uitdraai bij iedere rit
  • Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs
  • Tot -20 graden koelen

Topkwaliteit in vervoer

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in gekoeld vervoer. Wij vervoeren dagelijks door heel Nederland en België. Onze koelwagens staan garant voor een perfecte klimaatbeheersing en beschikken over de modernste koeltechnieken. Goed onderhoud en periodieke checks zorgen ervoor dat ons materiaal altijd in topconditie is en blijft. Onze voertuigen voldoen aan alle eisen van veiligheid en betrouwbaarheid die er door de overheid gesteld worden aan gekoeld vervoer van levensmiddelen en medicijnen. Wij zijn u graag van dienst! Neem voor meer informatie contact met ons op!