Geconditioneerd vervoer

Levensmiddelen of andere goederen gekoeld vervoeren? Kies voor geconditioneerd vervoer van WGM Koeriers. Wij zijn gespecialiseerd in gekoeld transport van bederfelijke goederen zoals vlees, groente, chocolade en o.a. bloemen waardoor u er altijd zeker bent van dat de kwaliteit en houdbaarheid van uw goederen gewaarborgd is.

Direct inzetbaar

Wij kunnen u in de meeste gevallen direct van dienst zijn. Onze dienstverlening en planning is zeer flexibel waardoor wij in staat zijn om op korte termijn een rit in te plannen en voor u uit te voeren. Zoekt u een koelwagen voor een festival of groot buitenevenement? Ook daar kunnen wij u bij van dienst zijn. Onze bussen hebben een laadvermogen tot 1500Kg, de vrachtwagens kunnen tot 5000Kg gekoeld vervoeren.

Geconditioneerd vervoer, altijd de juiste temperatuur

Voor levensmiddelen gelden strenge eisen, met name als het gaat om vervoer bij bevoorrading van winkels en supermarkten. Uw klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat er absoluut niets mis gaat met de versheid van uw product.

BRCGS Certificering

Wij zijn een BRCGS gecertificeerd transportbedrijf. Om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te waarborgen werken we volgens een BRCGS gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Het vervoeren van uw voedsel gerelateerde producten is bij ons dan ook 100% in de juiste handen.

BRCGS gecertificeerd staat voor British Retail Consortium Global Standards. In 2003 heeft deze beroepsvereniging van distributeurs een specifieke norm vastgesteld voor een betere voedselveiligheid en beheersing van voedselproducten. De internationale norm die is vastgesteld door de BRCGS, kan door een derde onafhankelijke partij (de certificerende organisatie) worden nagelopen bij een bedrijf. Deze eisen worden regelmatig geëvalueerd zodat deze overeenstemmen met marktontwikkelingen en veranderingen in de wet- en regelgeving. Download het certificaat >>

Om het BRCGS certificaat te halen, moet er een HACCP-plan aanwezig zijn, oftewel een Hazard Analysis Critical Control Points plan.

Onze voordelen.

  • Direct inzetbaar, geen wachttijden
  • Tot 5000Kg laadvermogen
  • Temperatuur (per 15 min.) uitdraai bij iedere rit
  • Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs
  • Tot -20 graden koelen

Topkwaliteit in vervoer

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in gekoeld vervoer. Wij vervoeren dagelijks door heel Nederland en België. Onze koelwagens staan garant voor een perfecte klimaatbeheersing en beschikken over de modernste koeltechnieken. Goed onderhoud en periodieke checks zorgen ervoor dat ons materiaal altijd in topconditie is en blijft. Onze voertuigen voldoen aan alle eisen van veiligheid en betrouwbaarheid die er door de overheid gesteld worden aan gekoeld vervoer van levensmiddelen. Wij zijn u graag van dienst! Neem voor meer informatie contact met ons op!