Xtra Cool Geconditioneerd Vervoer

Direct inzetbaar

Levensmiddelen of andere goederen gekoeld vervoeren? Kies voor geconditioneerd vervoer van WGM Koeriers. Wij zijn gespecialiseerd in gekoeld transport van bederfelijke goederen zoals vlees, groente, chocolade en bloemen. U kunt er altijd zeker van zijn dat de kwaliteit en houdbaarheid van uw goederen gewaarborgd is.

Wij kunnen u in de meeste gevallen direct van dienst zijn. Onze dienstverlening en planning is zeer flexibel, waardoor wij in staat zijn om op korte termijn een rit in te plannen en voor u uit te voeren. Zoekt u een koelwagen voor een festival of groot buitenevenement? Ook daar kunnen wij voor zorgen. Onze bus heeft een laadvermogen tot 1200 kg en de vrachtwagens kunnen tot 31 ton gekoelde goederen vervoeren.

Goed onderhoud en periodieke checks zorgen ervoor dat ons materiaal altijd in topconditie is en blijft. Onze voertuigen voldoen aan alle eisen van veiligheid en betrouwbaarheid die door de overheid aan gekoeld vervoer gesteld worden.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

BRCGS Certificering

Wij zijn een BRCGS gecertificeerd transportbedrijf. Om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te waarborgen werken we volgens dit gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem. Het vervoeren van uw voedsel gerelateerde producten is bij ons dan ook in juiste handen.
BRCGS gecertificeerd staat voor British Retail Consortium Global Standards. In 2003 heeft deze beroepsvereniging van distributeurs een specifieke norm vastgesteld voor een betere voedselveiligheid en beheersing van voedselproducten.

Om het BRCGS-certificaat te halen, moet er een HACCP-plan aanwezig zijn, oftewel een Hazard Analysis Critical Control Points plan.
De internationale norm die is vastgesteld door de BRCGS, kan door een derde onafhankelijke partij (de certificerende organisatie) worden nagelopen bij een bedrijf. Deze eisen worden regelmatig geƫvalueerd zodat deze in overeenstemming zijn met marktontwikkelingen en veranderingen in de wet- en regelgeving.

Download het certificaat >>

Topkwaliteit in vervoer

Voor levensmiddelen gelden strenge eisen, met name als het gaat om vervoer bij bevoorrading van winkels en supermarkten. Uw klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat er niets misgaat met de versheid van uw product.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in gekoeld vervoer. Wij vervoeren dagelijks levensmiddelen door heel Nederland en Belgiƫ. Onze koelwagens staan garant voor een perfecte klimaatbeheersing en beschikken over de meest moderne koeltechnieken.

Bel Direct

0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring