Gekoeld Transport

gekoeld transport van groente, vlees, fruit en medicijnenVervoer van fruit, vleeswaren, medicijnen dient te geschieden in een gekoelde vrachtwagen om te voorkomen dat de kwaliteit en versheid van de producten achteruit gaat. Kies daarom voor gekoeld transport van WGM Koerier Service.

Wij beschikken over moderne koelwagens met een capaciteit 1500Kg tot 5000Kg versproducten zoals vlees, groente, fruit, chocolade en bloemen te vervoeren. De goederen worden bij u afgehaald, ook in de vroege ochtenduren, en worden volgens afspraak correct gekoeld bij uw klant afgeleverd.

U kunt uw goederen in losse dozen, CBL kratten, bakkerskratten of op Euro pallets door ons laten vervoeren. Wij spreken van tevoren met u af op welke temperatuur uw goederen geleverd en vervoerd moeten worden zodat ze uw klant in perfecte conditie bereiken.

Wij werken volgens het ISO 22000:2005 managementsysteem om de voedselveiligheid te waarborgen. Download het certificaat >>

Gekoeld transport in binnen- en buitenland

Of het gaat om een enkele doos of meerdere euro pallets, wij kunnen u op maat van dienst zijn. Onze grootste koelwagen heeft een capaciteit van 5000Kg. Wij vervoeren dagelijks door heel Nederland en België en kunnen, dankzij onze efficiënte planning snel op uw vervoersvraag inspelen.

Waarom kiezen voor WGM Koeriers?

  • Vervoer op maat
  • Interessante vervoerstarieven
  • Koelcapaciteit tot -20 graden
  • Rapportage van temperatuur per rit
  • Vervoer van alle goederen
  • Specialist in vervoer van medicijnen

Kwaliteit in gekoeld transport

Onze koelwagens zorgen altijd voor een constante temperatuur. Wij dragen er zorg voor dat uw levensmiddelen of andere goederen niets aan versheid of houdbaarheid verliezen door de temperatuur in de wagen continu te monitoren. Zo weet u zeker dat uw klant altijd verse producten ontvangt.