Gekoeld transport

De juiste temperatuur

Vervoer van fruit, vleeswaren, medicijnen dient te geschieden in een gekoelde vrachtwagen om te voorkomen dat de kwaliteit en versheid van de producten achteruit gaat. Kies daarom voor gekoeld transport van WGM Koerier Service.

Wij beschikken over moderne koelwagens met een capaciteit 1500Kg tot 5000Kg om versproducten zoals vlees, groente, fruit, chocolade en bloemen te vervoeren. De goederen worden bij u afgehaald, ook in de vroege ochtenduren, en worden volgens afspraak correct gekoeld bij uw klant afgeleverd.

U kunt uw goederen in losse dozen, CBL kratten, bakkerskratten of op Euro pallets door ons laten vervoeren. Wij spreken van tevoren met u af op welke temperatuur uw goederen geleverd en vervoerd moeten worden zodat ze uw klant in perfecte conditie bereiken.

BRCGS Certificering

Wij zijn een BRCGS gecertificeerd transportbedrijf. Om de kwaliteit en veiligheid van uw producten te waarborgen werken we volgens een BRCGS gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Het vervoer van uw voedsel gerelateerde producten is bij ons in vertrouwde handen.

RCGS gecertificeerd staat voor British Retail Consortium Global Standard. In 2003 heeft deze beroepsvereniging van distributeurs een specifieke norm vastgesteld voor een betere voedselveiligheid en beheersing van voedselproducten. De internationale norm die is vastgesteld door de BRCGS, kan door een derde onafhankelijke partij (de certificerende organisatie) worden nagelopen bij een bedrijf. Deze eisen worden regelmatig geëvalueerd zodat deze overeenstemmen met marktontwikkelingen en veranderingen in de wet- en regelgeving. Download het certificaat >>

Gekoeld transport in binnen- en buitenland

Of het gaat om een enkele doos of meerdere euro pallets, wij kunnen u op maat van dienst zijn. Onze grootste koelwagen heeft een capaciteit van 5000Kg. Wij vervoeren dagelijks door heel Nederland en België en kunnen, dankzij onze efficiënte planning snel op uw vervoersvraag inspelen.

Kwaliteit in gekoeld transport

Onze koelwagens zorgen altijd voor een constante temperatuur. Wij dragen er zorg voor dat uw levensmiddelen of andere goederen niets aan versheid of houdbaarheid verliezen door de temperatuur in de wagen continu te monitoren. Zo weet u zeker dat uw klant altijd verse producten ontvangt.

Bel Direct 0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring