X-port – Transport door heel Europa

Heel Europa

Door onze jarenlange ervaring weten wij de weg in Europa. Veel klanten zijn u voorgegaan en hebben hun buitenland zendingen aan ons toevertrouwd.

Internationaal transport is een vak apart. Dit gaat verder dan alleen kennis van het wegennet. Zo worden verzorging en afhandeling van transport- en douanedocumenten ook door ons geregeld. We doen dit om ervoor te zorgen dat uw zending geen onnodige vertraging oploopt en op tijd bij uw klant wordt aangeboden.

Onze vrachtwagens hebben een laadcapaciteit van 31 ton waardoor wij, naast pakketzendingen, ook palletzendingen kunnen verzorgen. Voor kleinere zendingen hebben wij op maat afgestemde voertuigen.

Full Service, snel en betrouwbaar

Wij verzorgen als internationaal koerier uw zendingen snel en efficiënt. Door vooraf duidelijke afspraken met u te maken over de grootte van de zendingen, de ophaal- en afleverdata en met u mee te denken over andere zaken, zorgen wij ervoor dat uw goederen strikt op tijd worden afgeleverd.

Wij streven naar 100% tevreden klanten! WGM Internationale Koerier Service is gevestigd in Roosendaal, nabij de Belgische grens. Door deze strategische ligging kunnen wij bijvoorbeeld al binnen 2,5 uur Noord-Frankrijk bereiken. WGM Koerier is uw partner voor al uw internationale koeriersdiensten.

Scherpe tarieven

Heeft u regelmatig zendingen te versturen naar het buitenland? Wij doen u graag een voorstel voor een regelmatige route naar één van uw vaste afnemers. Maandelijkse routes van- en naar vaste toeleveranciers maakt ook dat u uw voorraden kunt verkleinen, zonder dat de frequentie van levering naar uw eigen klanten in gevaar komt.

Bel Direct

0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring