X-port

Internationale koerier, sneltransport, express koerier voor uw buitenland zendingDoor onze jarenlange ervaring kennen wij de weg in Europa! Veel klanten zijn u voorgegaan en hebben hun buitenland zendingen aan ons toevertrouwd.

Internationaal transport over de landsgrenzen is een vak apart. Dit gaat verder dan alleen alleen kennis van het wegennet. Zo worden verzorging en afhandeling van transport- en douanedocumenten ook door ons voor u geregeld. Dit alles om er voor te zorgen dat uw zending geen onnodige vertragingen oploopt en op tijd bij uw klant wordt aangeboden.

Onze compacte vrachtwagens hebben een laadcapaciteit van 45 kuub waardoor wij, naast pakketzendingen, ook palletzendingen kunnen verzorgen. Voor kleinere zendingen hebben wij op maat afgestemde vervoertuigen.

Scherpe tarieven


Heeft u regelmatig zendingen te versturen naar het buitenland? Wij doen u graag een voorstel voor een regelmatige route naar één van uw vaste afnemers. Maandelijkse routes van- en naar vaste toeleveranciers maakt ook dat u uw voorraden kunt verkleinen zonder dat de frequentie van levering naar uw eigen klanten in gevaar komt.

Full Service, snel en betrouwbaar


Wij verzorgen als internationaal koerier uw zendingen snel en efficiënt. Door vooraf duidelijke afspraken met u te maken over de grootte van de zendingen, de ophaal- en afleverdata en met u mee te denken over andere zaken zorgen wij ervoor dat uw goederen strikt op tijd worden afgeleverd. Wij streven naar 100% tevreden klanten! WGM Internationale Koerier Service is gevestigd in Roosendaal, nabij de Belgische grens. Door deze strategische ligging kunnen wij bijvoorbeeld al binnen 2,5 uur Noord-Frankrijk bereiken. WGM Koerier is uw partner voor al uw internationale koeriersdiensten.