Koerier Breda

WGM Koerier Breda is al meer dan 33 jaar het vertrouwde adres voor al uw koeriersdiensten in en rondom Breda. Wij beschikken over een groot en gevarieerd wagenpark waardoor snel en effectief zendingen van elk formaat voor u kunnen verzorgen. Slechts één telefoontje is voldoende om ons in te schakelen voor uw transport.

Uw snelkoerier

Uw wilt uw goederen liever vandaag dan morgen afgeleverd hebben. Daarvoor kunt u gebruik maken van onze Express bezorgservice. We halen de goederen bij u op en leveren ze direct bij u klant weer af. Onze chauffeurs zijn representatief en behandelen uw goederen met de allergrootste zorg.

Heeft u op regelmatige basis zendingen van- en naar Breda? Wij doen u graag een aanbieding om op contractbasis voor u te werken. Kies voor de service van WGM Koeriers, al meer dan 33 jaar een betrouwbare vervoerspartner.

Maatwerk transport

een enkele vracht is hetzelfde, maar dat is voor ons geen enkel probleem. Voor ons is iedere vracht een beetje ‘maatwerk’. We kiezen het juiste voertuig bij de zending om zo effectief mogelijk te laten verlopen. Het belangrijkste is dat de goederen met zorg worden behandeld en correct worden afgeleverd.

Wij houden u op de hoogte van het verloop van de zending. U krijgt van ons een bevestiging als de goederen bij uw klant zijn afgeleverd. Heeft u internationaal iets te verzenden? Dan kunnen wij ook de uitvoer- en douanepapieren voor u verzorgen. Ook dat is de Service van WGM Koeriers!

Scherpe tarieven

De kosten voor transport zijn uiteraard erg belangrijk. Wij geven u bij aanvraag een duidelijke prijsopgave zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bel Direct 0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring