X-Tra – Transport van grote volumes

Verzenden van grote volumes

Heeft u grotere volumes of pallet vrachten te verzenden? Ook dan is WGM Koerier Service uw partner. Ons wagenpark bestaat uit bestelwagens, bussen en vrachtwagens met een laadvermogen oplopend van 450Kg tot wel 31 ton.

Wij passen ons vervoer aan naar de omvang van de vracht, het heeft immers geen zin om met een grote vrachtwagen twee doosjes af te leveren. Wij denken ook aan het milieu bij het leveren van onze diensten.

Snel en persoonlijk

Wij denken graag met onze klanten mee en passen onze dienstverlening hierop aan. Als transporteur beschikken wij over flexibel en vakbekwaam personeel en kunnen we snel ‘schakelen’.

Op tijd afgeleverd

Onze planning is in staat om dag- en tijd specifiek te plannen. Op die manier kunnen wij zo efficiënt mogelijk werken en ervoor zorgen dat u zending altijd op tijd wordt afgeleverd. Heeft u een grotere zending die u niet ‘in huis’ kunt verwerken, dan kunnen wij u tijdelijke opslag in één van onze loodsen aanbieden.

Uw zending kan bij ons verzameld worden waarna het als complete zending, in een keer, naar uw klant kan worden vervoerd. U kunt hiervoor gebruik maken van ons Maatwerk Transport. Dit is ideaal voor productiebedrijven met beperkte opslagmogelijkheden. Ook hier zijn wij u graag mee van dienst.

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte.

Onze dienstverlening

  • Meer dan 33 jaar actief in de transportsector
  • 24/7 bereikbaar
  • Altijd bevestiging van ontvangst van uw zendingen
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Persoonlijke aandacht voor onze klanten
  • Altijd nét dat beetje service meer!

Bel Direct

0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring