Koerier Steenbergen

WGM Koerier Steenbergen is de koeriersdienst die al uw zendingen van en naar Steenbergen (Noord Brabant) verzorgd. Ons wagenpark is zeer uitgebreid zodat wij van envelop tot 10 ton zo goed en effectief mogelijk kunnen vervoeren. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vervoer te verzorgen.

Express koerier

U hoeft bij ons uw zendingen niet dagen van te voren aan te melden. Er staan altijd auto’s en vrachtwagens klaar die we direct kunnen inzetten. We halen de goederen bij u op en leveren ze direct bij uw klant af. Dat is de WGM Express Koerier service. Onze chauffeurs zijn representatief en behandelen uw goederen met de allergrootste zorg.

Heeft u op regelmatige basis zendingen van- en naar Breda? Wij doen u graag een aanbieding om op contractbasis voor u te werken. Kies voor de service van WGM Koeriers, al meer dan 33 jaar een betrouwbare vervoerspartner.

Geen enkele vracht is gelijk, maar dat is voor ons geen enkel probleem. Voor ons is iedere zending ‘maatwerk’. We kiezen het juiste voertuig bij de zending om zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het belangrijkste is dat de goederen met zorg worden behandeld en correct bij uw klanten worden afgeleverd.

Wij houden u op de hoogte van het verloop van de zending. U krijgt van ons een bevestiging als de goederen bij uw klant zijn afgeleverd. Heeft u internationaal iets te verzenden? Dan kunnen wij ook de uitvoer- en douanepapieren voor u verzorgen. Ook dat is de service van WGM Koeriers!

Altijd scherpe tarieven

De kosten voor transport zijn uiteraard erg belangrijk. Wij geven u bij aanvraag een duidelijke prijsopgave zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bel Direct 0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring