Koerier Zevenbergen

koerier zevenbergen, koeriersdienst zevenbergen, sneltransport zevenbergenWGM Koerier Zevenbergen is al meer dan 25 jaar de koeriersdienst in Brabant. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waardoor snel en effectief zendingen, van envelop tot 10 ton, voor u kunnen verzorgen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw goederen vertrouwd te laten vervoeren.

Sneltransport

Uw wilt uw goederen liever vandaag dan morgen afgeleverd hebben. Daarvoor kunt u gebruik maken van onze Express bezorgservice. We halen de goederen bij u op en leveren ze direct bij u klant weer af. Onze chauffeurs zijn representatief en behandelen uw goederen met de allergrootste zorg.

Altijd maatwerk

Geen enkele vracht is hetzelfde, maar dat is voor ons geen enkel probleem. Voor ons is iedere vracht een beetje ‘maatwerk’. We kiezen het juiste voertuig bij de zending om zo effectief mogelijk te laten verlopen. Het belangrijkste is dat de goederen met zorg worden behandeld en correct worden afgeleverd.

Wij houden u op de hoogte van het verloop van de zending. U krijgt van ons een bevestiging als de goederen bij uw klant zijn afgeleverd. Heeft u internationaal iets te verzenden? Dan kunnen wij ook de uitvoer- en douanepapieren voor u verzorgen. Ook dat is de Service van WGM Koeriers!

Geen onverwachte kosten

De tarieven voor vervoer zijn uiteraard erg belangrijk. We bespreken vooraf met u alle details van de zending zoals gewicht, aflever tijd, afhaal optie, etc. zodat wij ueen zo scherp mogelijk tarief kunnen aanbieden. Geen onverwachte kosten, duidelijkheid voorop. U weet precies waar u aan toe bent. Heeft u op regelmatige basis zendingen van- en naar Zevenbergen? Wij doen u graag een aanbieding om op contractbasis voor u te werken. Kies voor de service van WGM Koeriers, al meer dan 25 jaar een betrouwbare vervoerspartner.