Koerier Brabant

WGM Koerier Service is uw koeriersdienst voor Brabant en de rest van Nederland. Wij zijn al meer dan 33 jaar actief in de koeriersbranche en een specialist in ons vakgebied.

Wij passen ons vervoer aan naar de grootte van uw zending. Maatwerk transport is dan ook een van onze specialiteiten. Een van onze specialiteiten is het vervoer van producten voor de petrochemische industrie. Alle andere vormen van speciaal koerierswerk zijn bij ons ook mogelijk. Uw zending wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.

Aangesloten bij de NIWO

Bij WGM staan betrouwbaarheid, service en vakbekwaamheid voorop. Uw zending is bij ons in vertrouwde handen.
Snel een koerier nodig?

Bel WGM Koerier op telefoonnummer 0165-532765. Wij gaan direct voor u aan de slag en zijn 24/7 bereikbaar. Heeft u met spoed iets te verzenden? Maak dan gebruik van onze express bezorgdienst.

Bel Direct

0165 – 532 765

Transport in en buiten Brabant

Als koeriersbedrijf in Brabant zijn wij gespecialiseerd in alle vormen van transport. Zowel sneltransport, buitenland transport als koeltransport behoort bij ons tot de mogelijkheden. Door vooraf duidelijke afspraken te maken weet u precies waar u aan toe bent, geen onverwachte kosten achteraf. U ontvangt duidelijke informatie over het verloop van het transport. Door de strategische ligging van ons bedrijf rijden wij net zo snel naar de kop van Nederland als naar Noord Frankrijk (binnen 2,5 uur). Zowel voor nationaal als internationaal transport zijn wij de aanwezen vervoerspartner.

Koeltransport specialist in Brabant

Wij zijn als BRCGS gecertificeerd bedrijf uw koeltransporteur in Brabant. Wij werken volgens een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Voor het gekoeld vervoeren van levensmiddelen gelden strenge eisen. Uw klanten kunnen er op vertrouwen dat uw producten tijdens het transport bij ons in goede handen zijn.

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring