Koeriersdienst

Koeriersdienst in Roosendaal

U zoekt een koeriersdienst in Roosendaal die uw transport vertrouwd en professioneel te verzorgen. Dan is WGM Koerier Service uw vervoerspartner.

Met meer dan 33 jaar ervaring in de koeriersbranche weten wij wat belangrijk is voor onze klanten. Een koeriersdienst is vaak de laatste schakel in het traject van orderafhandeling. Het is dan ook belangrijk dat wij uw bedrijf vertegenwoordigen op de manier die bij u past. Een snelle, efficiƫnte en zorgvuldige afhandeling van uw zendingen komt uw bedrijf ten goede en zorgt voor en optimaal vertrouwen bij uw klanten.

Snel en flexibel, een koeriersdienst waar u op kunt bouwen

Ons bedrijf is gesitueerd op 20 minuten van de Belgische grens waardoor wij net zo snel een pakket afleveren in Groningen als in Noord Frankrijk. Wij leveren halen op tijd af, leveren op tijd en behandelen uw goederen met de grootst mogelijke zorg. Als koeriersdienst met meer dan 33 jaar ervaring in de transportsector weten wij wat onze klanten van ons verwachten.

Wij zijn 24/7 bereikbaar en onderscheiden ons van andere koeriersdiensten door onze hoge mate van flexibiliteit. Wij begrijpen waar het bij transport om gaat. Uw goederen tijdig opgehaald en op tijd bij uw klant afgeleverd. Wij zijn uw visitekaartje als het gaat om transport.

Bel Direct 0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring