X-Clusive

maatwerk en waarde transport koerier roosendaal

Maatwerk transport

Maatwerk vervoer is een vak apart. Dit kan bestaan uit alleen transport maar zo mogelijk ook opslag of ontvangst/aanname van goederen voor verzamelde verzending. Maatwerk heeft te maken met verschillende soorten zendingen en specifieke wensen van u als klant. Niet één pakket naar één adres maar meerdere zendingen verdeeld over verschillende vestigingen, vervoer van kunst of sierraden, of andere denkbare goederen. Het vervoer wordt geheel afgestemd naar uw wensen!

Niets is onmogelijk

Heeft u een onderdeel dat overzees geleverd moet worden? Ook dat is mogelijk bij WGM Koerier Service. Een van onze medewerkers haalt het pakket bij u op en wordt naar het dichtst bijzijnde vliegveld gebracht. Hij draagt zorg voor afhandeling van de documenten en zal na de vlucht uw pakket persoonlijk op de plaats van bestemming aan de ontvanger overhandigen. Ja, onze service reikt zelf over zee.

Specialismen

Eén van onze specialiteiten is het vervoer van producten voor de petrochemische industrie. Deze goederen vragen een speciale zorg en behandeling tijdens het transport. Onze chauffeurs weten met welke zorg deze goederen behandeld moeten worden.

Waarom WGM Koerier Service?

Dankzij de strategische ligging van ons koeriersbedrijf (slechts 30 minuten vanaf Antwerpen en Rotterdam en 75 minuten vanaf Schiphol) kunnen wij snel een groot gedeelte van Nederland bedienen. Wij onderscheiden ons door een grote mate van flexibiliteit. Wij zijn 24/7 bereikbaar (telefonisch of via email). WGM Koerier Service begrijpt hoe belangrijk het is dat uw zending zo snel en correct mogelijk uw klant bereikt. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de dan ook een van de langst bestaande koeriersbedrijven van Brabant en Zuid-Holland. Bij WGM staan kwaliteit, service en inzet van ons personeel voorop. Alles voor een zo goed mogelijke dienstverlening naar onze klanten.