X-Clusive – Maatwerk in transport

Maatwerk transport

Maatwerk vervoer is een vak apart. Dit kan bestaan uit alleen transport, maar zo mogelijk ook de verzorging van opslag of ontvangst van goederen voor een verzending. Bij maatwerktransport houden wij rekening met uw specifieke wensen.

Wilt u niet één pakket naar één adres te verzenden, maar meerdere zendingen verdeeld over verschillende vestigingen? Wilt u kunst of sieraden laten vervoeren? De verzending wordt geheel afgestemd naar uw behoeften!

Specialismen

Eén van onze specialiteiten is het vervoer van producten voor de petrochemische industrie. Deze goederen vragen een speciale zorg en behandeling tijdens het transport. Onze chauffeurs weten met welke zorg deze goederen behandeld moeten worden.

Niets is onmogelijk

Heeft u een onderdeel dat overzees geleverd moet worden? Ook dat is mogelijk bij WGM Koerier Service. Eén van onze medewerkers haalt het pakket bij u op en levert het af bij het dichtstbijzijnde vliegveld. Hij draagt zorg voor afhandeling van de documenten en zal na de vlucht uw pakket persoonlijk op de plaats van bestemming aan de ontvanger overhandigen. Ja, onze service reikt zelfs over zee.

Strategische ligging

Dankzij de strategische ligging van ons koeriersbedrijf (slechts 30 minuten vanaf Antwerpen en Rotterdam en 75 minuten vanaf Schiphol) kunnen wij snel een groot gedeelte van Nederland bedienen. Wij onderscheiden ons door een grote mate van flexibiliteit. Wij zijn 24/7 bereikbaar. (Telefonisch of via e-mail)

Kies voor WGM Koerierservice

WGM Koerier Service begrijpt hoe belangrijk het is dat uw zending snel en correct uw klant bereikt. Met meer dan 33 jaar ervaring zijn wij één van de langst bestaande koeriersbedrijven van Brabant en Zuid-Holland. Bij WGM staan kwaliteit, service en de inzet van ons personeel voorop. Wij leveren graag de beste dienstverlening voor onze klanten.

Bel Direct 0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring