X-Treme Early – Leveringen voor 07:00u

Leveringen voor 07:00u

Wij zijn vroege vogels. Onderdelen leveren voor 05:00? Dat is geen probleem. Er zijn situaties te bedenken waarbij u vroeg in de ochtend al over goederen, materialen en/of onderdelen wilt kunnen beschikken.

Of u nu een supermarkt heeft, een autogarage of een verfgroothandel; ‘nee’ verkopen is geen optie. Uw klant verwacht de service die ze van u gewend zijn.

Dagelijks of wekelijks vervoer op contractbasis

Heeft u wekelijks of zelfs dagelijks zendingen die verzorgd moeten worden? Wij kunnen u op contractbasis het vervoer tegen uiterst scherpe tarieven aanbieden.

Bij jaarcontracten kunnen we zelfs uw huisstijl verwerken op onze wagens, waardoor in de ogen van uw klant niet een transporteur, maar u de aflevering verzorgt. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Heeft u iets op te slaan

Wij kunnen ook tijdelijke of blijvende opslag voor uw goederen verzorgen. Wanneer u niet beschikt over voldoende opslagruimte kunnen wij zendingen bij u (in delen) ophalen en tijdelijk opslaan op een van onze locaties. Uiteraard worden deze goederen droog en beveiligd opgeslagen, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij kunnen ook de logistiek voor u regelen. Zijn er goederen die op vaste tijdstippen bij uw klanten geleverd moeten worden? Wij regelen het voor u! Mocht er tussendoor wat extra afgeleverd moeten worden, bel onze planning en wij zorgen dat er per direct een wagen wordt geladen en dat deze zo snel mogelijk op plaats van bestemming is.

Onze dienstverlening

  • Meer dan 33 jaar actief in de transportsector
  • 24/7 bereikbaar
  • Altijd bevestiging van ontvangst van uw zendingen
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Persoonlijke aandacht voor onze klanten
  • Altijd nét dat beetje service meer!

Plaats nu uw Early Call

Als koerier kunnen wij snel schakelen. Stuur ons uw ‘Early Call’ via telefoon of e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bel Direct

0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring