X-Treme Early

Express koerier, koerier- en bezorgdiensten voor 07.00u

Leveringen voor 07.00u

Ja, wij zijn vroege vogels. Onderdelen leveren voor 07:00 dat kan! Er zijn veel situaties te bedenken waarbij u vroeg in de ochtend al over goederen, materialen of onderdelen wilt kunnen beschikken. Of u nu een supermarkt heeft, een autogarage of verfgroothandel. ‘Nee’ verkopen is geen optie, uw klant verwacht het product of de service die ze van u gewend zijn.
Als koerier kunnen wij snel schakelen. Stuur ons uw ‘Early Call’ via telefoon of email en wij nemen per ommegaande contact met u op.

Heeft u iets op te slaan?

Uw voorraad in de regio. Wij beheren voor u materiaalvoorraad van belangrijke onderdelen waar uw monteurs of technici regelmatig over moeten kunnen beschikken. Het missen van een belangrijk onderdeel tijdens een serviceopdracht is niet alleen vervelend maar kost veel tijd en dus geld. Één telefoontje naar ons bedrijf is voldoende om uw monteur of technicus binnen de kortst mogelijke tijd te bevoorraden met het onderdeel dat nodig is. Uw materialen overnachten in een beveiligde loods. Wij zijn uw visitekaartje.

Dagelijks of wekelijks vervoer op contractbasis


Heeft u wekelijks of zelfs dagelijks zendingen die verzorgd moeten worden? Wij kunnen u op contractbasis vervoer tegen uiterst scherpe tarieven aanbieden. Bij jaarcontracten kunnen we uw huisstijl verwerken op onze wagens waardoor in de ogen van uw klant niet een transporteur maar ‘uzelf’ de aflevering verzorgt. Informeer naar de mogelijkheden!