Snelkoerier

Heeft u een pakket of zending die vandaag nog moet worden afgeleverd bij uw klant? Schakel dan WGM Snelkoerier Roosendaal in. Wij verzorgen uw zending snel en professioneel, tegen een aantrekkelijk tarief. Of het nu gaat om een klein pakketje of over een palletzending, u kunt het vertrouwd aan WGM Koerierservice overlaten!

Snelkoerier, nationaal & internationaal

U kunt bij ons als snelkoerier voor zowel nationale als internationale zendingen gebruik maken van onze transportservice. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen, wij leveren maatwerk in transport.

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit als het gaat om onze logistieke dienstverlening waarbij u als klant centraal staat. Wij hebben tevens de mogelijkheid om zendingen voor u te verzamelen in ons magazijn en gecombineerd te vervoeren.

Uitgebreide vervoersmogelijkheden

Als koerier vervoeren wij alles, van een envelop tot grote volumes of pallet zendingen. Ons wagenpark is zodanig ingericht dat wij voor ieder transport het passende vervoersmiddel hebben. Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om onze service continu te verbeteren zodat onze transportservice als een ‘maatpak’ bij uw bedrijf past. Neem eens vrijblijvend op voor de mogelijkheden.

Bel Direct 0165 – 532 765

Direct inzetbaar, geen wachttijden

Tot -20 graden koelen

Opgeleide en gecertificeerde chauffeurs

24/7 bereikbaar

Meer dan 33 jaar ervaring