Sneltransport

Sneltransport Roosendaal, WGM koeriers is uw partner voor sneltransport in Nederland en Belgie

Als een pakket, documenten of onderdelen snel (bijvoorbeeld dezelfde dag) naar een andere locatie vervoerd moeten worden is sneltransport een oplossing. Aan de hand van de postcode ophalen en postcode afleveren doen wij u een passende aanbieding.

Zodra u akkoord heeft gegeven gaan wij de goederen ophalen om deze zo snel als mogelijk te bezorgen op het juiste adres.

Met spoed van A naar B

Onze planners gaan direct aan de slag zodra uw zending is aangemeld. De eerst beschikbare chauffeur en vrachtwagen wordt voor u ingezet. We kunnen u binnen afzienbare tijd laten weten op welk tijdstip de vracht uw klant zal bereiken. Wij halen de zending bij u op en zetten direct koers richting uw klant.

Uitgebreide vervoersmogelijkheden

WGM Koeriers is NIWO gecertificeerd. Als snelkoerier vervoeren wij alles, van een envelop tot grote volumes of pallet zendingen. Wij hebben een groot wagenpark waardoor we, afhankelijk van de grootte van de vracht, altijd een passend vervoersmiddel kunnen inzetten.  Wij denken met u mee en doen er alles aan om onze service continu te verbeteren zodat onze transportservice als een ‘maatpak’ bij uw bedrijf past. Neem eens vrijblijvend op voor de mogelijkheden.

Samenwerken

Maatwerk transport is een logistiek concept waarbij wij als partner van uw bedrijf fungeren. Onze chauffeurs voelen zich medewerker van uw bedrijf maar tegelijk medewerker van onze opdrachtgever. U kunt gebruik maken van onze flexibele dienstverlening waarbij we samen op zoek gaan naar de dienstverlening die het beste aansluit bij uw bedrijf.