Wie zijn wij

Al sinds 1988 is WGM Koerier Service BV gespecialiseerd in nationaal en internationaal transport. Jarenlange ervaring van onze planners en chauffeurs gecombineerd met een sterk ‘klant is koning’ gevoel hebben het bedrijf van directeur Willem Verkade gemaakt tot wat het nu is. Betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn standaard in ons dienstverleningspakket.

Wij maken het verschil

Bij WGM zijn meerdere factoren van belang; snelheid van handelen, nauwkeurigheid en planning. Deze zaken zijn cruciaal voor het op tijd afleveren van uw goederen. Deze moeten ongeschonden en zonder oponthoud hun bestemming bereiken.

Onze diensten

Onze dienstverlening strekt zich uit van ‘ad hoc’ tot het organiseren van dagelijks transport waarbij nauwkeurige routeplanning zorgt voor een efficiënt vervoerstraject. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waarmee uw document, pakket of pallet(s) met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden vervoerd.

Wij denken graag met u mee om samen te bepalen welke van onze diensten het beste bij uw vervoerswensen passen. Maatwerk voor speciale opdrachten is te allen tijde bespreekbaar. WGM staat voor méér dan alleen transport!